Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

Tekniset vaatimukset

 

Kameleon SaaS on multitenant pilvipalvelu. Loppukäyttäjät voivat käyttää ratkaisua joko selaimella tai työpöytäversiona Microsoft O365 ja Teams -ohjelmiin pilvestä ladattavalla lisäosalla (add-in). 

Kameleon vaatii toimiakseen Microsoft Office 365 -tilauksen. Se ei sisälly Kameleon hintoihin. Valitulla Office -paketilla ei ole väliä, mutta se vaikuttaa siihen, millä Office -versiolla Kameleonia voi käyttää.

Kameleoniin kirjaudutaan käyttämällä Azure AD.ta tunnuksia. Azure AD sisältyy Office 365 -tilaukseen.

Selainkäyttö

   • Hallintaportaali sisältöjen ylläpitämiseen

   • Sisältöjen tekemisessä käytetään Microsoft Office Onlinea lisättynä Kameleon add-inillä

   • Microsoft Teams käyttö selaimella, lisättynä Teamsiin ladattavalla Kameleon add-inillä

Järjestelmävaatimukset On-premise -käyttöä varten

 

Tuetut käyttöjärjestelmät

   • Windows 10 tai uudempi

   • Mac OS 10 tai uudempi


Loppukäyttäjän käyttöliittymät 

   • MS O365 ohjelmat (Word, Powerpoint, Excel)

   • MS Teams ohjelma

Kameleon -ratkaisu on sama Office Online ja Office On-Premise käyttötapauksissa. Office Onlinen rajoituksista johtuen, siitä saattaa puuttua jotain toiminnallisuutta.

Muuta

Kameleon ei ole tallenusratkaisu valmiille asiakirjoille, vaan ne tallennetaan asiakkaan omiin järjestelmiin ja Kameleonilla ei ole pääsyä niihin.

Takaisin kameleon -sivulle