Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Tekniset ominaisuudet

Tuetut alustat:

Kameleon Office ja Teams: Windows, MacOS, Office Online selaimella

Tuetut Office versiot: Microsoft 365
 

Asennus

Ylläpitäjäkäyttäjä käyttää Kameleon -sovellusta selaimella ja se ei vaadi erillistä asennusta. Loppukäyttäjien Kameleon ohjelmat (Office, Teams) asennetaan Microsoft Admin Center:in kautta. 

 

Office: https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-365/admin/manage/manage-deployment-of-add-ins?view=o365-worldwide
Teams
https://docs.microsoft.com/en-us/MicrosoftTeams/manage-apps

 

Ylläpitäjä kirjautuu Kameleoniin (Office sekä Teams) ja luvittaa ohjelman koko organisaation puolesta.

 

Käyttäjähallinnassa on SCIM -tuki.

 

Kirjautuminen

Kameleon käyttää kirjautumiseen Office:n ja Team:sinSSO (Single sign-on) kirjautumista kun mahdollista

 

Ohjelmistopäivitykset

Kameleon kehittyy  säännöllisillä suorituskykyä parantavilla päivityksillä sekä uusilla ominaisuuksilla.  Ohjelmistopäivitykset jaetaan automaattisesti (SaaS)

Mahdolliset Kameleon ohjelma manifestien (Office/Teams) päivitykset tulee tehdä Microsoft Admin Center:in kautta.

 

Tietoturva

Kameleon on multitenant -sovellus. Kaikki Kameleonin käyttöön liittyvät palvelut, resurssit sekä tietokannat ovat Microsoftin Azure pilviympäristössä. Kaikki asiakirjojen prosessointi ja siihen liittyvä data on EU-alueella

 

Kaikki Kameleon resurssit on suojattu Azure AD autentikoinnilla. Tämä pätee Ylläpitäjän työkaluihin, Office sovellukseen, Teams sovellukseen

 

Kameleon käyttää Microsoft Graph API.a. API -pyynnöt tehdään aina kirjautuneen käyttäjän puolesta. API pyynnöt vaativat luvan (consent) joko käyttäjältä tai ylläpitäjäkäyttäjältä

 

Yksityisyys

Kameleon käsittelee ja jakelee organisaation asiakirjapohjia, mutta ei tallenna tuloksena syntyneitä asiakirjoja sisäisesti. Asiakirjat tallentuvat asiakkaan omiin asiakirjakirjastoihin (esim. SharePoint, Teams, OneDrive). Kameleonin luomat asiakirjat saattavat sisältää metadataa joka ei välttämättä ole esillä asiakirjan pinnassa. Esim. Asiakirjan laatijan nimi, asiakirjan laatijan yritys, jne.

 

Kameleon tallentaa henkilötietoja sisäisiin tietovarastoihin, kuten käyttäjän tiedot (nimi, sähköposti) sekä pääsynhallintaan Laatijan tiedot (nimi, sähköposti, yritys, jne)

 

 

Kysy lisää tai varaa tästä Demo