PALVELUNHALLINTA PUOLESTASI

dh-infograafi

 

 

Haluamme, että sinulla on parhaat edellytykset keskittyä omaan ydinbisnekseesi.

Siksi me voimme ottaa haltuun asiakirjojen tuotanto-, tulostus- ja digitalisointiympäristösi. Saat säännölliset raportit, asiantuntijuutemme käyttöösi sekä aina ajantasaiset tiedot palveluympäristösi tapahtumista.

down-arrow
refe-yhteys-ikoni

Parempi ymmärrys kokonaisuudesta

refe-yhteys-ikoni

Vapautamme resurssit ydinliiketoimintaan

refe-yhteys-ikoni

Selkeä laskutusmalli

Palvelun laaturaportti

Pidämme huolta, että asiakkaallemme toimitetaan säännöllinen raportti/yhteenveto palvelun piirissä olevien laitteiden & tuotteiden osalta. Palveluun voi kuulua erilaisia ratkaisuja niin tulostusympäristön hallinnasta kuin paperipohjaisten prosessien digitalisoinnista.  Toteutamme raportoinnin asiakkaan toivomalla syklillä. Lisäksi kehitämme aktiivisesti uusia raportointiratkaisuja erilaisten integraatioiden kautta.Palvelunhallinta puolestasi

 

Nimeämme asiakkaallemme oman asiakasvastuuhenkilön Document Houselta. Pidämme säännöllisiä kuukausipalavereita, ja asiakkaanamme saat koko asiantuntemuksemme käyttöösi. Varmistamme ja raportoimme palavereissa, että peruspalvelu on kunnossa ja sinulla on täydet tiedot koko palveluympäristön tapahtumista. Haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaamme liiketoimintaa toivottuun suuntaan ja huolehdimme, että palveluympäristö vastaa kulloisiakin liiketoiminnan vaatimuksia.

Laadukas asiakaskokemus

Laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen on jokaisen ammattilaisemme tavoitteena. Seuraamme jatkuvasti palvelumme laatua ja asiakastyytyväisyyttämme. Niiden tulosten ja LEAN-strategiamme perusteella kehitämme toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi.  


it-ostajan_opas_kuva.png

IT-palvelun ostajan opas

Mitä pitäisi ottaa huomioon erityisesti IT-palveluita hankittaessa? Lataa oppaamme aiheesta ja olet askeleen lähempänä onnistunutta hankintaa. 

Lataa materiaali

Kiinnostuitko?

puhelin-icon
0207 888 200

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, chatissä tai oheisen lomakkeen kautta. Joka tapauksessa haluamme kuulla asiasi, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 

Ota yhteyttä