DOKUMENTIN TULOSTUS

dh-sektori3.png

Dokumentin tulostus

Jossain vaiheessa dokumentin elinkaarta tietoa saatetaan tarvita paperilla. Tulostamisesta ei ole vielä päästy eroon, vaikka meidänkin tahtotilamme on pyrkiä paperittomaan toimistoon. Tulostamisen kokonaiskustannukset on kuitenkin mahdollista saada haltuun parilla yksinkertaisella keinolla: keskitetty tulostuksenhallinta ja optimoitu laiteympäristö ovat silloin avainasemassa.

Nykytilan analyysi

Nykyisen tulostusympäristön kartoitus on tärkeä vaihe, jotta ympäristöä voidaan tarvittaessa kehittää. Voimme toteuttaa kartoituksen jo ensimmäisellä asiakaskäynnillä ilman, että asiakkaan palvelimille tarvitsee asentaa mitään sovelluksia. Kartoituksen avulla saamme kattavat tiedot nykyisestä laiteinfrasta: mm. laitteiden valmistajat, mallit, lukematiedot. Asiakkaamme ei tarvitse käyttää omaa tai IT-tukensa aikaa näiden tietojen selvittämiseen.

 

Kartoitettujen tietojen avulla teemme asiakkaalle analyysin tulostusympäristön nykytilasta.Kasettipalvelu

Sinun ei tarvitse huolehtia tulostustarvikkeiden loppumisesta, jos annat sen meidän tehtäväksemme. Valvontasovelluksen avulla voimme automatisoida tarvikkeiden tilauksen ja toimituksen siten, että sinulla on aina riittävästi oikeita tarvikkeita käytettävissäsi. Näin omaa aikaasi, rahaasi eikä tilojasi ole turhaan sidottu tarvikevarastoihin. 

 

Vaihtoehtoisesti voit myös itse tilata asiakaspalvelumme kautta tarvitsemasi laitteiden kulutustarvikkeet silloin, kun niitä tarvitset.

 

Lue lisää kasettipalvelusta

Etähallintapalvelu

Etähallintapalvelu mahdollistaa tulostin- ja monitoimilaiteympäristöjen monitoroinnin sekä laitteiden automaattiset tarviketoimitukset. Kun me huolehdimme tulostusympäristön perustoiminnasta, asiakkaamme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa.

 

Lisäksi seuraamme jatkuvasti tulostusvolyymejä ja voimme raportoida koko laiteympäristön toiminnasta.Palvelukierros

Palvelukierrosten avulla varmistamme palveluun kuuluvien laitteiden häiriöttömän käytön. Näin asiakkaamme voi keskittyä välttämättömään - laitteen käyttämiseen. Kierrämme palvelun piirissä olevat laitteet asiakkaalla ennakkoon sovitun ajan välein ja haastattelemme laitteiden pääkäyttäjää. Opastamme tarvittaessa paikan päällä käyttäjää tai tilaamme laitteiden vaatimia huoltoja.

 

Asiakkaamme ei tarvitse murehtia vikatilanteiden ratkaisemisesta tai määräaikaishuolloista, kun ammattilaisemme hoitavat tilanteet säännöllisesti ennakkoon. 

Verkkokauppa

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti laajan kirjon sekä it-tuotteita että tulostus- ja toimistotarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin.

 

it10 verkkokauppa

Siirry verkkokauppaan tästä

Tilaa tunnukset:
eetu.uotinen(at)documenthouse.fi

Toimistotarvike-verkkokauppa

Siirry verkkokauppaan tästä

Tilaa tunnukset:

tarvikkeet(at)documenthouse.fiTurvatulostuspalvelu

Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja tietoturvalliseen tulostamiseen. Sinusta riippuu, tarvitsetko pelkästään monitoimilaitteelle tunnistautumisen vai lisäksi tulostusvolyymien ja kustannusten seurannan. Meiltä löytyy optimaalinen ratkaisu myös yrityksille, joilla on useampia toimipisteitä. Silloin tulostaminen kannattaa keskittää vain yhdelle palvelimelle, ja liikuttaa verkossa pelkästään työpyyntöjä, eikä suuria tulostustöitä.

 

Luottamuksellisen tiedon tulostaminen ei aina edellytä henkilökohtaisien tulostimien käyttöä. Turvatulostusratkaisuilla takaat dokumenttiesi tietoturvan ja voit hallinnoida tehokkaasti monitoimilaitteiden käyttöä - kustannussäästöjä unohtamatta.

 

Lue lisää turvatulostuksesta

Mobiilitulostus

Älypuhelin, tabletti, asiakkaan toimisto… Tulostamisen pitäisi olla jo itsestäänselvyys laitteelta kuin laitteelta. Jos se ei sitä vielä ole, teemme sen mahdolliseksi. 

 

Document Housen mobiilin tulostusratkaisun avulla tulostat

  • mistä tahansa mobiililaitteesta, kannettavasta tai pöytäkoneesta
  • mihin tahansa tulostimeen tai monitoimilaitteeseen
  • PDF:t, PowerPoint-esitykset, raportit ja laskentataulukot kaikilla muotoiluilla ja todellisella Microsoft Office -toistolla – ilman tulostinajuria


Palvelut graafiselle sektorille

Tarjoamme monipuolisesti palveluita ja tuotteita kaikenkokoisille graafisen alan yrityksille. Meiltä löytyy esimerkiksi verkkokauppa-alusta painotuotteiden tilaamiseen painotalojen loppuasiakkaille. Verkkokauppaan voi räätälöidä eri ulkoasuja eri asiakkaille ja tehdä siten tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista. Painolle verkkokauppa tarkoittaa nopeampia tilauksien läpimenoaikoja: tilaukset kulkevat verkkokaupan kautta suoraan painokoneelle ja laskutukseen. Loppuasiakkaat arvostavat lisäksi tuotteiden tilausmahdollisuutta päivästä ja kellonajasta riippumatta.

 

Muuttuvan tiedon tulostamisen avulla painot voivat toteuttaa monikanavakampanjoita. Ne voivat pitää sisällään printin lisäksi esimerkiksi personoituja nettisivuja ja tekstiviestejä. Digitalisaation aikakaudella painotalojenkin on keksittävä uusia keinoja ajan hermolla pysymiseen.

 

Olemme lisäksi yksi Pohjoismaiden suurimmista Xerox-kumppaneista. Huippunopeat digitaaliset arkkituotantopainokoneet tarjoavat erinomaista tuottavuutta, tulostuslaatua ja kustannussäästöjä liiketoimintasi kehittämiseksi.

 

Lue lisää palveluista graafiselle sektorille

 

Tulostusympäristön hallintapalvelu

Tarjoamme asiakkaalle tulostusta palveluna. Asiakas voi ulkoistaa meille koko ympäristönsä hallinnan. Voimme vastata koko tulostavasta laiteympäristöstä: laitteista, tarvikkeista, ylläpidosta ja huollosta (etävalvottuna), tukiohjelmistoista, tulostuspolitiikasta, optimoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä.

 

Kustannussäästöt ja hyödyt näkyvät nopeasti: asiakkaan it-tuen aika säästyy muihin tehtäviin, laitteet ovat aina toimintakunnossa, käyttäjät eivät turhaan tuskastu vikatilanteisiin ja tarvittaessa apua saa nopeasti erittäin osaavalta tekniseltä tueltamme. Se on tulostuksenhallintaa parhaimmillaan.


opas_mobiilitulostaminen2.png

Mobiilitulostamisen opas

Mobiililaitteiden käytön räjähdysmäisen kasvun ja käyttötapojen muuttumisen myötä tulostamisen täytyy olla mahdollista myös mobiililaitteista. Lataa oppaamme ja selvitä, miten mobiilitulostamisen mahdollistaminen sujuu ilman isompaa projektia!

Lataa materiaali

Kiinnostuitko?

puhelin-icon
0207 888 200

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, chatissä tai oheisen lomakkeen kautta. Joka tapauksessa haluamme kuulla asiasi, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 

Ota yhteyttä