DOKUMENTIN LUONTI

dh-sektori1

Dokumentin luonti

Tiedon luominen voi olla hankala prosessi, jos sitä ei tehdä hallitusti. Onneksi on olemassa yhtenäinen toimintamalli, joka on helppo ottaa käyttöön niin pienessä kuin isossa organisaatiossa. Meiltä löytyy yksinkertainen työkalu, jonka avulla jokainen voi tuottaa laadukasta sisältöä ohjatusti.

Katso tuotteet

down-arrow.png

Nykytilan analyysi

Usein prosessit, joissa on paljon manuaalityötä ja suuri volyymi, koetaan kehityskohteiksi. Niissä tieto ei välttämättä liiku tai sitä ei löydy tai pahimmillaan työssä käytetään väärää tietoa. Siksi nykytilan analysointi on tärkeää, jotta pullonkaulat tunnistetaan. Me voimme toteuttaa analysoinnin missä tahansa liiketoimintayksikössä, missä haasteita on havaittu. 

 

Palveluumme sisältyy mm.

Tutustuminen asiakkaan prosesseihin ja tehtäviin

- Tiedonhallinnan valmiusaste ja toteutuminen arkityössä, arviointi

- Sisällön hallinta ja jalkautus käytäntöön

- Mastertiedon hyödyntäminen (keskeisten sähkökatkojen tunnistaminen, integraatiomahdollisuuksien selvittäminen taustajärjestelmiin)Dokumentin luonti

Dokumenttien luonti onnistuu ohjatusti organisaatioissa - niin isoissa kuin pienissä. Toteutamme asiakaskohtaisia mukautuksia sovitussa laajuudessa, esimerkiksi aloittaen valitun prosessin dokumenteista.  

 

Palveluumme sisältyy mm:

- Asennus- ja päivityskäytänteiden konsultointi ja sujuvuuden todentaminen
- Muutoshallintaprosessin dokumentointi ja koekäyttö
- Koekäyttäjien briiffaus
- Tuki ja neuvonta
- Pääkäyttäjäpalvelut, vastuukonsultti
- Projektin johtaminen
- Projektin tulosten ja havaintojen kerääminen yhteenvedoksi
- Suositukset laajemman käyttöönoton läpivientiin hyötyvaiheineen

it-ostajan_opas_kuva.png

IT-palvelun ostajan opas

Mitä pitäisi ottaa huomioon erityisesti IT-palveluita hankittaessa? Lataa oppaamme aiheesta ja olet askeleen lähempänä onnistunutta hankintaa.

Lataa materiaali

Kiinnostuitko?

puhelin-icon
0207 888 200

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, chatissä tai oheisen lomakkeen kautta. Joka tapauksessa haluamme kuulla asiasi, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 

Ota yhteyttä