DOKUMENTIN HALLINTA

dh-sektori2.png

Dokumentin hallinta

Pelkkä dokumentin luonti ei riitä. Tiedon on oltavava nopeasti käytettävissä, helposti löydettävissä sekä jalostettavissa. Tämä onnistuu luokittelemalla ja metatiedottamalla tietoa. Hankalalista termeistä huolimatta tämäkin onnistuu yksinkertaisen työkalun avulla. Sen jälkeen kaikenlaiset asiakirjat ovat aina tallessa oikeassa paikassa yksittäisestä käyttäjästä riippumatta.

Katso tuotteet

down-arrow

Nykytilan analyysi

Usein prosessit, joissa on paljon manuaalityötä ja suuri volyymi, koetaan kehityskohteiksi. Niissä tieto ei välttämättä liiku tai sitä ei löydy tai pahimmillaan työssä käytetään väärää tietoa. Siksi nykytilan analysointi on tärkeää, jotta pullonkaulat tunnistetaan. Me voimme toteuttaa analysoinnin missä tahansa liiketoimintayksikössä, missä haasteita on havaittu. 

 

Palveluumme sisältyy mm.

Tutustuminen asiakkaan prosesseihin ja tehtäviin

- Tiedonhallinnan valmiusaste ja toteutuminen arkityössä, arviointi

- Sisällön hallinta ja jalkautus käytäntöön

- Mastertiedon hyödyntäminen (keskeisten informaatiokatkojen tunnistaminen, integraatiomahdollisuuksien selvittäminen taustajärjestelmiin)Dokumentin hallinta

Dokumenttien luonti onnistuu ohjatusti organisaatioissa - niin isoissa kuin pienissä. Toteutamme asiakaskohtaisia mukautuksia sovitussa laajuudessa, esimerkiksi aloittaen valitun prosessin dokumenteista.  

 

Palveluumme sisältyy mm:

- Asennus- ja päivityskäytänteiden konsultointi ja sujuvuuden todentaminen
- Muutoshallintaprosessin dokumentointi ja koekäyttö
- Koekäyttäjien briiffaus
- Tuki ja neuvonta
- Pääkäyttäjäpalvelut, vastuukonsultti
- Projektin johtaminen
- Projektin tulosten ja havaintojen kerääminen yhteenvedoksi
- Suositukset laajemman käyttöönoton läpivientiin hyötyvaiheineen

opas_tulostuskustannukset_png.png

Miten vähennät tulostamisen kustannuksia?

Osana dokumenttien hallintaa saatat haluta vähentää myös dokumenttien tulostamisesta aiheutuvia kustannuksia. Oppaastamme löydät helpot ja nopeat vinkit kustannuksien haltuunottamiseksi.

Lataa materiaali

Kiinnostuitko?

puhelin-icon
0207 888 200

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, chatissä tai oheisen lomakkeen kautta. Joka tapauksessa haluamme kuulla asiasi, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 

Ota yhteyttä