DOKUMENTIN DIGITALISOINTI

Dokumentin digitalisointi

Dokumentin digitalisointi

Digitalisaatio on tullut jäädäkseen. Siksi dokumenttienkin digitalisointiin on kiinnitettävä huomiota. Pyörää ei kannata keksiä uudelleen, eikä samaa tietoa ole fiksua kirjoittaa, tallentaa ja etsiä montaa kertaa. Meidän mallillamme kerran tuotettua tietoa hyödynnetään läpi koko asiakirjan elinkaaren. Tehostat prosesseja, kun erilaiset tiedon käsittelyyn liittyvät välivaiheet vähenevät.

Dokumenttien digitalisoinnille on erilaisia vaihtoehtoja. Valikoimastamme löydät erilaisiin toteutuksiin sopivat ratkaisut. 

Katso tuotteet

down-arrow

Skannaus järjestelmiin

Tulostaminen, skannaaminen, faksaaminen ja kopiointi on tuttua juttua. Kun yhdistät Xerox-monitoimilaitteet työskentelytapaan, pystyt tekemään enemmän. Voit skannata asiakirjoja suoraan pilvipalveluihin, kuten Google Driveen, Evernoteen ja Microsoft Office 365:een tallennettaviksi sekä yhteiskäyttöön. Lisäksi monitoimilaitteissa on tietoturvaohjelmisto valmiina, joka suojaa tärkeät tietosi haittaohjelmilta.

 

Voit myös itse rakentaa työtäsi parhaiten tehostavia työnkulkuja kätevällä mobiilisovelluksella. Sen avulla skannaat nopeasti dokumentteja suoraan valitsemiisi pilvipalveluihin.

 

Lue lisää skannauksesta järjestelmiin

 Prosessien automatisointi

Älykkäät ohjelmistoratkaisumme automatisoivat asiakirjoihin liittyviä prosesseja/työnkulkuja saadun informaation perusteella. Liiketoimintaprosessin voi käynnistää helposti miltä tahansa päätelaitteelta. Ratkaisumme avulla tieto kulkee ennalta sovitun prosessin mukaisesti ja päätyy aina oikeaan kohdejärjestelmään metatietojen ansiosta. Näin yritys voi olla varma siitä, että oikea tieto on kaikilla käytettävissä oikeaan aikaan tietoturvaa unohtamatta. 

 

Sen lisäksi, että prosessin voi aloittaa niin sähköpostista kuin monitoimilaitteelta, tietoa voi syöttää prosessiin miltä tahansa laitteelta. Näin liiketoiminnalle kriittisten asiakirjojen informaatiota ei pääse häviämään missään vaiheessa pitkääkään prosessia. Jos haluat tehostaa työntekijöiden tuottavuutta ja samalla operatiivista toimintaa, prosessien tehostamisella on iso merkitys.

 

Lue lisää prosessien automatisoinnista

Konsultointipalvelut

Tarjoamme eritasoisia konsultointipalveluita kartoituksesta nykytilan analyysiin. Kartoituksessa selvitämme asiakkaan asiakirjapohjaisiin prosesseihin liittyvät pullonkaulat ja tehostamiskohteet.

 

Siitä on luonteva jatkaa ratkaisuehdotuksen läpikäynnillä. Käymme silloin asiakkaan edustajien kanssa vuoropuhelua kehityskohteista, valitsemme yhdessä tehostettavat asiat, määrittelemme tavoitteen ja aikataulun sekä valitsemme työryhmän kehitykselle.

 

Asiantuntijapalveluumme kuuluu kartoituksen tulosten esittely ja valitun/valittujen kohteiden ongelmien ratkaisu pilotoinnin kautta.


it-ostajan_opas_kuva.png

IT-palvelun ostajan opas

Mitä pitäisi ottaa huomioon erityisesti IT-palveluita hankittaessa? Lataa oppaamme aiheesta ja olet askeleen lähempänä onnistunutta hankintaa.

Lataa materiaali

Kiinnostuitko?

puhelin-icon
0207 888 200

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, chatissä tai oheisen lomakkeen kautta. Joka tapauksessa haluamme kuulla asiasi, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 

Ota yhteyttä