PALVELUT

dh-sektori1

Dokumentin luominen

Tiedon luominen voi olla hankala prosessi, jos sitä ei tehdä hallitusti. Onneksi on olemassa yhtenäinen toimintamalli, joka on helppo ottaa käyttöön niin pienessä kuin isossa organisaatiossa. Meiltä löytyy yksinkertainen työkalu, jonka avulla jokainen voi tuottaa laadukasta sisältöä ohjatusti.

Lue lisää

”Kerrankin oli IT-projekti, jolla oli selvä alku ja loppu ja siitä oli välittömät hyödyt asiakkaalle.” 

- Tietohallintojohtaja, Helsinki


dh-sektori2

Dokumentin hallinta

Pelkkä tiedon luonti ei riitä. Tieto on oltavava nopeasti käytettävissä, helposti löydettävissä sekä jalostettavissa. Tämä onnistuu luokittelemalla ja metatiedottamalla tietoa. Hankalalista termeistä huolimatta tämäkin onnistuu yksinkertaisen työkalun avulla. Sen jälkeen kaikenlaiset asiakirjat ovat aina tallessa oikeassa paikassa yksittäisestä käyttäjästä riippumatta.

Lue lisää

”Mikä tahansa muutos on jalkautettavissa per heti ja todella helposti.” 

- Tiedonhallinnan asiantuntija, Vantaa

Lue lisää

dh-sektori3

Dokumentin tulostus

Jossain vaiheessa dokumentin elinkaarta tietoa saatetaan tarvita paperilla. Tulostamisesta ei ole vielä päästy eroon, vaikka meidänkin tahtotilamme on pyrkiä paperittomaan toimistoon. Tulostamisen kokonaiskustannukset on kuitenkin mahdollista saada haltuun parilla yksinkertaisella keinolla: keskitetty tulostuksenhallinta ja optimoitu laiteympäristö ovat silloin avainasemassa.

Lue lisää

"Kumppaneiksemme valitsemme oman toimialansa huiput, koska vain he voivat kehittää meidänkin liiketoimintaamme."

- Aki Saurimaa, Oras Oy

Lue lisää


dh-sektori4

Dokumentin digitalisointi

Digitalisaatio on tullut jäädäkseen. Siksi dokumenttienkin digitalisointiin on kiinnitettävä huomiota. Pyörää ei kannata keksiä uudelleen, eikä samaa tietoa ole fiksua kirjoittaa, tallentaa ja etsiä montaa kertaa. Meidän mallillamme kerran tuotettua tietoa hyödynnetään läpi koko asiakirjan elinkaaren. Tehostat prosesseja, kun erilaiset tiedon käsittelyyn liittyvät välivaiheet vähenevät.

Lue lisää

Palvelunhallinta puolestasi

Haluamme, että sinulla on parhaat edellytykset keskittyä omaan ydinbisnekseesi.

Siksi me voimme ottaa haltuun asiakirjojen tuotanto-, tulostus- ja digitalisointiympäristösi. Saat säännölliset raportit, asiantuntijuutemme käyttöösi sekä aina ajantasaiset tiedot palveluympäristösi tapahtumista.

Lue lisää

Opas IT-palvelun ostajalle

Opas IT-palvelun ostajalle

Mitä pitäisi ottaa huomioon erityisesti IT-palveluita hankittaessa? Lataa oppaamme aiheesta ja olet askeleen lähempänä onnistunutta hankintaa. 

Lataa materiaali

Kiinnostuitko?

puhelin-icon
0207 888 200

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, chatissä tai oheisen lomakkeen kautta. Joka tapauksessa haluamme kuulla asiasi, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 

Ota yhteyttä