Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

Kumppaneille

(Kameleon -ratkaisu)

Mainostoimistot ja IT-talot huomio: luo lisää arvoa asiakkaillesi ja ansaitse enemmän!

 

Lanseeraamme Kameleon SaaS -kumpanuusohjelman vuoden 2022 lopulla. Tässä ennakkotietoa asiasta.

Haemme kumppaneiksi tahoja, jotka luovat asiakkailleen lisäarvoa asiakirjoihin liittyvillä palveluilla. Lisäarvo voi olla asiakirjan ilmeeseen, sisältöön tai asiakirjan tekniseen toteutukseen liittyvää. 

Tutustu Kameleon SaaS -ratkaisuun tästä linkistä

Mainostoimisto

 

Huolehditte asiakkaidenne brändistä. Haluatte, että asiakkaanne saavat parhaan hyödyn brändi-investoinnista ja organisaation tuottamat asiakirjat tekijästä riippumatta näyttävät yhtä hienoilta, kuin malliasiakirjanne.

Paranna asiakkaan saamaa brändi-investoinnin ROI:ta

Sisällöntuottajat

 

Huolehditte asiakkaidenne asiakirjasisältöjen laadusta. Teette heille vaikuttavia esityksiä ja huolehditte, että sisällöt ovat ajan tasalla, minkä avulla asiakkaanne menestyvät paremmin. Asiakirjojen sisältö on tekijästä riippumatta yhtä laadukasta

Nosta asiakkaanne suorittamisen tasoa parhailla sisällöillä

IT Ammattilainen

 

Toimitatte asiakkaillenne tietotyöläisen tuottavuutta parantavia järjestelmiä ja/tai huolehditte asiakkaidenne asiakirjanhallinnasta. Haluatte toteuttaa heille laajempia kokonaisuuksia, jolla parantaa asiakirjahallinnan toimivuutta. 

Paranna asiakkaanne asiakirjahallinan toimivuutta

Kumppanuuden hyödyt teille 

      • Vahvistaa  asiakassuhdettanne, koska voitte auttaa asiakastanne tehostamaan toimintaansa tarjoamalla laajempaa palvelua asiakirjoihin liittyvissä asioissa. Asiakkaan on helppo ostaa teiltä, kun jo tunnette heidän toimintaa ja tarpeita.

      • Kameleon on SaaS -alusta. Voitte tarjota asiakkaillenne asiakirjasisältöjen ylläpitämistä projekti- tai tuntityötä. Ajatusmalli tässä on sama, kuin verkkosivujen kohdalla: asiakkailla on verkkosivujen alustana esim Hubspot tai Wordpress ja ostavat sisältötyön kumppanilta. Kameleonin kohdalla kyseessä on asiakirjasisällöt, joita asiakkaallanne voi olla jopa satoja eri tarkoituksia varten. 

      • Kameleonin hinta on loppuasiakkaalle sama riippumatta kuinka he palvelun hankkivat. Maksamme teille osuuden asiakkaan meille maksamasta  käyttömaksusta.

Haluatko kuulla lisää? Jutellaan!

 

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita Jarkolle, niin jutellaan lisää kumppanuusmallimme hyödyistä juuri teidän tapauksessa. Jarkon tavoitat numerosta 040 5006632 (jätä vastaajaan viesti, mikäli et pääse läpi, niin Jarkko soittaa takaisin)

 

OTA YHTEYTTÄ