Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

Turku Energia

Kameleon - referenssivideo

 

Nyt asiakirjat on helposti löydettävissä ja hyödynnettävissä

Turku Energian tietoarkkitehti Lauri Vaittinen kertoo, kuinka heidän organisaatiossaan hyödynnetään meidän ratkaisuamme asiakirjojen luomiseen, tallentamiseen ja löytämiseen.

Aiemmin asiakirjojen löytäminen oli huomattavan työlästä, johtuen puutteellisista metatiedoista sekä kirjavista nimeämiskäytännöistä. Nyt asiakirjat ovat nopeasti ja helposti löydettävissä ratkaisumme ansiosta.

 

HubSpot Video


Tutustu palveluihimme

 
 

Haluatko kuulla lisää? Jutellaan!

 

OTA YHTEYTTÄ