referenssi

SRV Yhtiöt Oyj

Tulostusympäristö ja digitointi - referenssivideo

 

SRV Yhtiöt Oyj sopi tulostusympäristönsä sekä asiakirjahallinnan digitalisoinnista, jonka myötä he säästävät kymmeniä tuhansia euroja vuosittain. Document House vastaa SRV:n kumppanina kaikista tähän liittyvistä palveluista ja tuotteista Suomessa.

Innovatiiviselle rakennusliikkeelle, jolla on useita toimipisteitä ja työmaita ympäri Suomea, tiedon helppo tallentaminen ja sen nopea löytyminen ovat erityisen tärkeää.  Document Housen ratkaisun myötä SRV:llä asiakirjoja ja toimintoja digitalisoidaan, mikä johtaa työajan käytön tehostamiseen. Kun Document Housen asiantuntijat ylläpitävät ja kehittävät koko konsernin asiakirjahallintaa, voi SRV keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa rakennustyömaiden ja hankekehittämisen parissa.

"Kokemukset Document Housesta ovat olleet hyviä ja asenne kehittämiseen on ollut todella positiivinen ja aktiivinen. SRV tarvitsee kumppanin, joka pystyy tarjoamaan palvelua koko maassa, kun työmaita ja projekteja on ympäri Suomea. Työmaalla tarpeet ja työnteko ovat nopeatempoisia, ja tarvitaan sellainen kumppani, joka pystyy vastaamaan niihin nopealla vasteajalla. Document Housella on paljon isoja asiakkaita, ja heillä on hyviä kokemuksia vastaavanlaisista projekteista. Meillä on ollut vahva usko SRV:ssä siihen, että Document House pystyy viemään laajamittaisen projektin kanssamme läpi."

Seppo Kopsa, konsernin hankintajohtaja, SRV Yhtiöt Oyj

SRV voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa

 

Tutustu palveluihimme

documenthouse
 

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Tai soita 0207 888 200