referenssi

ecraft oy ab

Tulosusympäristön optimointi - referenssi

 

Nopeutta tulostamiseen ja digitoimiseen

Document House toteutti eCraftille tulostusympäristön kartoituksen ja selvisi, ettei tulostamisen kokonaismäärästä eikä -kuluista ollut aiemmin käsitystä. Nyt oli selvää, että henkilöstö tulostaa paljon erilaisia asiakirjoja, eivätkä nykyiset laitteet vastanneet  kaikkiin tarpeisiin.

Asiakkaalle tulostuskulut ovat nykyään läpinäkyviä. Tämän päivän monitoimilaiteteknologiaa hyödynnetään tehokkuuden ja käyttömukavuuden takia. Turvatulostus ja skannaustyönkulku suoraan laitteelta pilvipalveluun tuovat lisää nopeutta ja helppoutta dokumenttien tulostamiseen ja digitalisoimiseen.

Uuden palveluratkaisun ansiosta laitteiden huolto, ylläpito ja tulostuksen seuranta siirtyivät Document Houselle. Asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia laitteiden huoltokutsuista tai tarviketilauksista. eCraftilla ei ole halua omistaa työkaluja tai muita laitteita, joten tulostusratkaisun hankinta kokonaispalveluna oli järkevää.

"Palvelumallia voi reilusti kehua! Palveluntoimittaja piti huolen sovittujen asioiden toteuttamisesta ja viestii aktiivisesti asioiden etenemisestä. Palaute on tärkeää puolin ja toisin, ja siksi tässä on molemminpuolinen mahdollisuus kehittyä. Parasta on, että laitteemme ovat toimintakunnossa ilman, että meidän tarvitsee niistä huolehtia. Värikasetteja tulee silloin, kun niitä tarvitaan, eikä käyttäjien tarvitse niistä murehtia."

Tero Salo, Managing Partner, eCraft Oy Ab

ecraft-logo-harmaa
documenthouse
 

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Tai soita 0207 888 200