AJANKOHTAISTA

Suomen kautta aikojen menestynein naisgolfari Minea Blomqvist-Kakko hakee kovan työn kautta uutta nousua golfuralleen. Yksitoista kertaa Euroopan kiertueen ja kerran Yhdysvaltain kiertueen palkintopallille kivunnut golfammattilainen pyrkii myös palauttamaan uskon omiin kykyihinsä muutaman hiljaisemman kauden jälkeen.

Lue lisää

Document House Oy lahjoitti asiakkaillensa varatut joululahjarahat tänäkin vuonna Kummien kautta pienille ja nuorille potilaille. Tällä kertaa Lastenlinnan autismipäiväkeskus sai lahjaksi kannettavia DVD-soittimia sekä paineliivin, painopeiton ja musiikkityynyn. "Haluamme tarjota lapsipotilaille mielekkäämmän joulun", taustoittaa myynti- ja markkinointijohtaja Kaj Seeste lahjoitusajatusta.

Lue lisää

SRV Yhtiöt Oyj on kotimainen pörssiyhtiö ja rakennusliike sekä innovatiivinen asumisen kehittäjä Suomessa. SRV ulkoisti tulostusympäristönsä hallinnan sekä asiakirjahallinnan kehittämisen Document Houselle, joka vastaa SRV:n pitkäaikaisena kumppanina kaikista tulostukseen ja skannaukseen liittyvistä laitteista sekä niiden huollosta ja vaihdosta.

Lue lisää

Document House Oy:n Porin toimipiste muuttaa uusiin toimitiloihin Porin Puuvillan Vanhaan Kehräämöön perjantaina 2.9.2016.
Uusi osoitteemme on: Document House Oy, Pohjoisranta 11 D, 1.krs, 28100 Pori.

Lue lisää

Tommi Kiukkonen on nimetty Document House Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2016. Tommi on toiminut yli 15 vuotta ICT-alan eri tehtävissä mm. Document Housen varatoimitusjohtajana sekä Fujitsulla että Isoworksilla Partner Managerina. Hän omaa laajan kokemuksen ICT-palveluliiketoiminnasta digitalisoituvassa maailmassa, mikä on arvokasta Document Housen kasvustrategian toteuttamisessa. Lisäksi hänellä on vankka osaaminen Lean-johtamisessa.

Lue lisää